Tennislessen

Tennislessen jeugdleden

De zomer tennislessen (april t/m sept) voor jeugdleden zijn inbegrepen in de contributie en worden verzorgd door tennisleraar Jan Hans Picek. De lessen worden in principe wekelijks gegeven in de periode van april t/m september, m.u.v. vakanties en vrije dagen. De lesgroepen worden ingedeeld op speelsterkte . Middels een aanmeld formulier waarop de lesdagen en tijden zijn vermeld kun je aangeven wanneer je wel of niet kunt. We proberen zo veel mogelijk aan ieders wensen te voldoen maar kunnen dit niet altijd garanderen. Voor nieuwe jeugdleden geldt altijd de mogelijkheid om eerst 2 gratis proeflessen te volgen, alvorens er wordt besloten om lid te worden.

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met onze secretaris Saskia Berendsen (mail: [email protected], tel. 06-40723960) of met de tennisleraar Jan Hans Picek (mail:[email protected], tel. 06-55864288.

Daarnaast is het ook mogelijk om in de winter door te lessen op de buitenbanen. De winterlessen zijn niet inbegrepen in de contributie. De winterlessen worden aangeboden in 2 pakketten met 6 lessen per pakket. Voor de winterlessen wordt in september een inventarisatie gedaan. Daarna volgt de groepindeling en worden dag en tijdstip alsmede kosten bepaald.

 

Tennislessen senior leden

De tennislessen voor senior leden zijn niet inbegrepen in de contributie. De tennislessen worden verzorgd door Jan Hans Picek. De lessen worden in principe wekelijks gegeven in de periode van april t/m september, m.u.v. vakanties en vrije dagen. Voor deze tennislessen dien je rechtstreeks contact op te nemen met Jan Hans, de vereniging is hierin geen intermediair.

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennistrainer Jan Hans Picek via [email protected] of telefoonnummer 06-55864288.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 40723960

LTV Vesna

van Goghstraat 11A
7844 NP Veenoord